Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ


ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.
Ανεπαίσθητος σταθερός πόνος, οι μύες του λαιμού μπορεί να είναι πιασμένοι, ο πόνος μπορεί να είναι σύντομος ή διαρκής ,έντονος πόνος γύρω από ένα μάτι ,που μπορεί να είναι κόκκινο και υγρό, πόνος πίσω από την μύτη ή στο μέτωπο.


ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ.
Έντονος πόνος στην μια πλευρά του κεφαλιού, ναυτία, διαταραχές στην όραση.

Με την μέθοδο του Σιάτσου έχουμε καταφέρει να  θεραπεύσουμε αρκετό κόσμο από τις χρόνιες Ημικρανίες και τους χρόνιους Πονοκεφάλους. Με μιαν θεραπευτική αγωγή δέκα (περίπου) συνεδριάσεων χρονικής διάρκειας περίπου δυο ωρών κάθε συνεδρίασης οι ημικρανίες και οι πονοκέφαλοι σας εξαφανίζονται .Θάθελα εδώ να επισημάνω ότι οι Ημικρανίες και πονοκέφαλοι είναι για τον άνθρωπο μια σοβαρή και επίπονη ασθένεια και βασανίζει αρκετό κόσμο .Όταν έχεις αυτούς τους πόνους δεν μπορείς ούτε να δουλέψεις ,ούτε να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε κάνεις παρά μόνο να είσαι καταθλιπτικός, κακόκεφος, να θέλεις συνεχώς να είσαι μόνος σου και να βρίσκεσαι σε σκοτεινό μέρος.

Αφού γίνει η σωστή θεραπευτική αγωγή η οποία γίνετε μόνο με τα χέρια μας χωρίς μηχανικά μέσα  ή φάρμακα τότε ολόκληρη η ζωή του ανθρώπου αλλάζει ολοκληρωτικά. Εάν γίνεται και μια συντήρηση σε τακτά χρονικά διαστήματα τότε θα έχετε εξαφανίσει έναν σοβαρό πρόβλημα που σας απασχολούσε και σας ταλαιπωρούσε για πολλά-πολλά χρόνια.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ΑΝ.
Υποφέρετε από ασυνήθιστους ή επίμονους πονοκέφαλου.
Έχετε χτυπήσει στο κεφάλι και έχετε υπνηλία, νιώθετε ζαλάδα ,ναυτία ή έχετε κάνει εμετό.
Θα πρέπει να ζητήσετε ΑΜΕΣΩΣ Ιατρική βοήθεια αν ο πονοκέφαλος συνοδεύεται από εμετό, αδυναμία στα άκρα ,διπλή όραση ,κακή άρθρωση στην ομιλία ή και ξεραμένο λαιμό.

Γράφει ο Θεραπευτής
Προκόπης Προκοπίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου