Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Μάριος Σιάτης





Βιογραφικό





Γεννήθηκε στην Λάρνακα στις 24 Απριλίου 1956.


Τέλειωσε το Γυμνάσιο Λάρνακας το 1974.


Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων Διοίκηση Επιχειρήσεων (1983). Το 1987 με πρόταση του σημερινού Μαέστρου, μαζί με άλλους 28 λάτρεις της φιλαρμονικής ορχήστρας ιδρύουν την Δημοτική φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας.


Ο Μάριος Σιάτης είναι Μάστερ-Δάσκαλος του συστήματος ενεργειακής θεραπείας Ουσούι Ρέικι, Μάστερ-Δάσκαλος στο Σύστημα Ενεργειακής Θεραπείας Καρούνα Ρεικι, είναι Μέλος του International Institute of Reiki Training, Μάστερ-Δάσκαλος στο σύστημα ενεργειακής θεραπείας  Shamballa Multidimensional Healing, Μάστερ-Δάσκαλος στο Σύστημα Ενεργειακής Θεραπείας Magnified Healing, Mάστερ  Practitioner στο σύστημα  ενεργειακής θεραπείας Light Healing-Laser Healing, κάνει Πνευματικό Χειρουργείο για ατομικές και ομαδικές συναντήσεις, 

Διοργανωτής Σεμιναρίων/Μυήσεις για Ουσούι Ρεικι , Καρούνα Ρεικι, Magnified Healing, Shamballa Multidimensional Healing και σύντομα Μυήσεις στο Light Healing-Laser Healing , ειναι Πνευματικός Σύμβουλος και δέχεται συναντήσεις  Life Coaching, είναι Πνευματικός Θεραπευτής και κάνει ενεργειακές Θεραπείες για όποιονδήποτε θέμα απασχολεί τον ή τους Δέκτες , είναι καθοδηγητής Διαλογισμών στις ήδη οργανωμένες του ομάδες στην Λάρνακα , Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και ειναι ήδη σε εξέλιξη για έναρξη διαλογισμών σύντομα και στο Παραλίμνι.

Είναι ο εμπνευστής του Πνευματικού κέντρου "The City of Shamballa", που εδρεύει στην Λάρνακα, Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου 5, ΑΒΕΝΣΙΑ Κωρτ 3, Διαμ. 305, 3ος Όροφος, 6023 Λάρνακα , όπου διοργανώνει τα σεμινάρια του αλλά και σεμινάρια άλλων εισηγητών-Δασκάλων.


Είναι μέλος του Πανελλήνιου συλλόγου Ρεικι.

Τώρα Ξεκινάει συνεργασία με το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής για την πραγματοποίηση Σεμιναρίων Διαδικτυακά είτε στο χώρο του Κέντρου  με Θέμα την Υγεία και την Πνευματική Ισσοροπία του Ανθρώπου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου