Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Προκόπης Προκοπίου (Ο Άνθρωπος Θεραπευτής)

Βιογραφικό




Γεννήθηκε στην Τρεμετουσιά στις 28 Απριλίου 1961. Έζησε στο χωριό Τρεμετουσιά μέχρι τα δεκατρία του και μετά έγινε Πρόσφυγας όπως και τόσες άλλες χιλιάδες κόσμου το 1974 με την Τουρκική εισβολή στο Νησί μας. Από τα δεκατρία και μετά έζησε στο χωριό Αραδίππου όπου στα εικοσιδύο του παντρεύτηκε και απέκτησε τέσσερα παιδιά.



Φοίτησε στο Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου και Απεφοίτησε από το Γυμνάσιο (έτσι λεγόταν πριν) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ στην Λάρνακα . Το 1979 κατατάγηκεν στην Εθνική Φρουρά όπου και υπηρέτησε για εικοσιέξι μήνες και απολήθηκεν.



Έκανε διάφορες δουλειές για να συντηρήσει την οικογένεια του αλλά και την οικογένεια του πατέρα του αφού ο πατέρα ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να δουλέψει.



Στις 15 Σεμπτέβριου 1997 σε ηλικία τριανταέξι χρονών έπαθε έναν καρδιακό επεισόδιο. Με την κατάλληλη Φαρμακευτική Αγωγή το έχει ξεπεράσει.



Τον Σεμπτέβριο του 1998 ξεκίνησε μαθήματα στην Εσωτερική Θεραπευτική – Χειροπλαστική στην Ελλάδα και το 2001 ξεκίνησε δειλά δειλά το πρώτο Γραφείο του στην Λάρνακα . Το 2002 τον Νοέμβριο ξεκίνησε και στην Λευκωσία το δεύτερο του γραφείο και τον Ιανουάριο του 2003 μετακόμισε από το γραφείο που είχε στην Λάρνακα και έχει μεταφερθεί στα νέα του γραφεία στην Λάρνακα





( Μασάζ ) και έχει μυηθεί στην Συμπαντική Ενέργεια ( Reiki ) . Επίσης στις 15 / 09 / 2015 έχει αποδεχτεί και τον τίτλο Reiki Master Practitioner/Teacher που έχει πάρει πρίν τέσσερα χρόνια ... Μέσα στα τέσσερα χρόνια έκανε την πρακτική του εξάσκηση για να αποδεχτεί το Τίτλο του Δασκάλου Για να μπορεί να διδάξει και να Μυήσει και άλλους Συνανθρώπους μας ...



Τον Ιούνιο του 2014 ξεκίνησε να κάνει Σεμινάρια για να βοηθήσει κόσμο και να μεταδώσει την θέληση για την ζωή και να βοηθήσει όσους θέλουν να ξαναβρούν την χαμένη αυτοπεποίθηση τους. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με το Υποσυνείδητο και να μεταφέρει στους ανθρώπους την δύναμη να το καθαρίσουν  και να το προγραμματισουν ξανά με νέες επιλογές .



Είναι Προπονητής Προσωπικής Αυτοβελτίωσης , Υγείας , Ψυχολογίας , Αυτοπεποίθησης και Δάσκαλος Πνευματικής Ισορροπίας .



Από το 2001 μέχρι και Σήμερα έχει αφιερώσει την Ζωή του στην υπηρεσία του Ανθρώπινου πόνου και προσπαθεί να Θεραπεύει τον κόσμο μόνο με τα Χέρια του και την Ενέργεια του προσφέροντας Αληθινή Αγάπη στον Συνάνθρωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου