Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση Συνεργασίας

Ανακοίνωση Συνεργασίας

Το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής κι εγώ προσωπικά με χαρά ανακοινώνουμε σήμερα ότι οι προσπάθειες μας που ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες έχουν αποδώσει καρπούς .

Συγκεκριμένα μετά από διαβουλεύσεις , με διάφορα  άτομα, επαγγελματίες στον χώρο που εργάζονται, που  διαπρέπουν και έχουν αποδείξει την καλή διαγωγή τους άλλα και έχουν προσφέρει στον κόσμο , έχουμε πετύχει να κλείσουμε μιαν συμφωνία μαζί τους.  Με την συμφωνία αυτή θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο άνθρωπο που συνεργάζεται μαζί μας ή είναι μέλη μας ή μας ακολουθεί μέσα από διάφορα site σελίδες ή μπλοκ ή ομάδες .

Σκοπός του Κέντρου Εσωτερικής Θεραπευτικής αλλά και έμενα προσωπικά είναι να προσφέρουμε στον κόσμο μας όσο γίνεται περισσότερη εκπαίδευση αλλά και μάθηση μέσα από τα σεμινάρια μας αλλά και να προσπαθούμε να φέρνουμε την υγεία στο άρρωστο, είτε είναι Σώμα , είτε είναι Ψύχη , είτε είναι Μυαλό .

Μέσα από την συνεργασία μας με αυτά τα άτομα που είναι Εισηγητές / Speakers Γιατροί ,Διατροφολόγοι,Αγιογράφοι, Feng Shui  , Εναλλακτικοί αλλά και Ενεργειακοί Θεραπευτές όπως και Φυσιοθεραπευτές, Μακιγιέρ όπως και  περιποίηση σώματος και προσώπου,  έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε διάφορα σεμινάρια είτε στο χώρο μας είτε διαδικτυακά. Θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε την δική μας επιλογή και να παρακολουθούμε αυτό που θέλουμε και αυτό που μας ενδιαφέρει .

Το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής είναι ένα Κέντρο που θέλει να βοηθήσει τον κόσμο να βρει την εσωτερική του Γαλήνη και Ηρεμία αλλά και συγχρόνως να είναι εκπαιδευμένος σε όλα τα θέματα που μπορούν να προκύψουν .

Η ζωή μας είναι όμορφη και το Κέντρο μας και εγώ προσωπικά Θα φροντίσουμε να γίνει ακόμη ομορφότερη με τα σεμινάρια και τις διαλέξεις που θα σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ και ευελπιστούμε στην δική σας υποστήριξη ..

Το Κέντρο μας και εγώ προσωπικά θα έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα των σεμιναρίων και οι πωλήσεις  των βίντεο-σεμιναρίων θα γίνεται αποκλειστικά από την σελίδα του Κέντρου μας .

Έχουμε συμφωνήσει με τα πιο κάτω Άτομα .

Πατώντας στο Όνομα του κάθε ενός θα σας παραπέμπει στο βιογραφικό του .

5.   Μάριος Σιάτης 
6.   Έλενα Κυριάκου
7.   Ανδρέας Μεσαρίτης
8.   Μαρούσια Χαραλαμπίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου