Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής και/ή
Κος Προκόπης Προκοπίου
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


Το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής και/ή ο διαχειριστής  κος Προκόπης Προκοπίου με Αριθμό Ταυτότητας 623130 και ο κος/κα………………………………. ….……………………………………………………………… με αριθμό ταυτότητας ……………………… επέρχονται στην ακόλουθη  συμφωνία συνεργασίας.

Όροι Συνεργασίας:

  1. Εγγραφή στο Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής και χρονιαία συνδρομή του συμβαλλόμενου στο Network 421,  για να γίνει ενεργό μέλος  με όλα τα προνόμια που παρέχονται (Η συνδρομή μπορεί να γίνει σε 12 δόσεις των 20 ευρώ).
  2. Ο εισηγητής είναι υπόχρεος να παρέχει στο Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής τουλάχιστον 2 σεμινάρια τον μήνα, διαδικτυακά ή ζωντανά στο χώρο του Κέντρου μας προς παρακολούθηση των μελών μας ή οποιονδήποτε άλλων θα ήθελαν.
  3. Τα σεμινάρια που θα παρέχει στο Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής θα είναι δωρεάν και θα ηχογραφούνται και τα αποκλειστικά δικαιώματα θα τα διαχειρίζεται το Κέντρο ή ο Διαχειριστής του .
  4. Όσες εισπράξεις αποκοιμίσει το Κέντρο από τις πωλήσεις των βιντεογραφημένων σεμιναρίων θα διαμοιράζονται  ισάξια μεταξύ των συμβαλλομένων αφού αφαιρεθούν τα έξοδα.
  5. Το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής είναι υπόχρεο να διαφημίζει το κάθε σεμινάριο του κάθε εισηγητή σε όλες τις σελίδες και ομάδες που υπάρχουν και διαχειρίζεται το Κέντρο Εσωτερικής Θεραπευτικής ή ο Διαχειριστής κος Προκόπης Προκοπίου.
  6. Το Κέντρο και ο Διαχειριστής του θα παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για τη δημιουργία της προσωπικής σας επιχείρηση με την ανάπτυξη ομάδας διαδικτυακού Marketing μέσα από το Network 421 (Όσοι το επιθυμούν).
Η συμφωνία αυτή θα έχει ισχύ για ένα χρόνο από την ημέρα της υπογραφής των δύο συμβαλλομένων μερών  (12 μήνες).

ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ   


____________________________________


ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ



____________________________________


Μάρτυρες

1) __________________________________

2)___________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου