Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τι είναι το REJUVANCE? Λίφτινγκ με τα Ακροδάκτυλα


Τι φανταζόμαστε όταν ακούμε τη λέξη REJUVANCE. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί το REJUVANCE δεν είναι μασάζ, αλλά εφαρμογή δύο κυρίως τεχνικών, οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο.

Το REJUVANCE προέρχεται από την μέθοδο που εμπνεύστηκε πριν από 30 χρόνια ο S. Rojemberg ο οποίος ασχολείται με διάφορες εναλλακτικές σωματο-θεραπείες, οποίος συνεργαζόταν με ηθοποιούς, και τους βοηθούσε να χαλαρώσουν τους μύες του προσώπου τους, ώστε να τους διευκολύνει στην έκφραση των διαφόρων συναισθημάτων, μέσα από τους ρόλους τους. Ο Rojemberg ήταν σίγουρος ότι όλες οι αρνητικές συμπεριφορές μέσα από τις εντάσεις, και παραμορφώσεις συγκεκριμένων μυών καθρεπτίζονται στο πρόσωπο.

Με την τεχνική της αναζωογόνησης το πρόσωπο απαλλάσσεται από την ένταση των μυών, του κρανίου, του λαιμού, και των ώμων. Κατ’αυτόν τον τρόπο οι μύες λειτουργούν καλύτερα ανακτώντας τον τόνο τους. Επίσης απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός στα σημεία που κολλάει στους ιστούς και τα οστά. Έτσι βελτιώνεται η ροή της ζελατινώδους μεσοκυττάριας ουσίας ενυδατώνοντας την επιδερμίδα εσωτερικά. Συγχρόνως δίνεται η δυνατότητα στο κολαγόνο και στις ελαστικές ίνες να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους. Η τεχνική του Rejuvance επενεργεί στο σύστημα των μεσημβρινών, καθώς όλα τα συστήματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Οι μεσημβρινοί (ή ενεργειακά κανάλια) βρίσκονται στον συνδετικό ιστό και διατρέχουν όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι, αγγίζοντας τα κανάλια που βρίσκονται στο πρόσωπο και το κεφάλι δεν επηρεάζεται μόνο η ροή της ενέργειας τοπικά, αλλά επηρεάζεται συνολικά η ενέργεια σε όλο το σώμα. Για να θέσουμε το θέμα συνοπτικά, η τεχνική του Rejuvance επενεργεί στους μύες, στους συνδετικούς ιστούς, και στα ενεργειακά κανάλια. Τα αποτελέσματα είναι η βελτίωση του χρώματος, (φυσικού τόνου), της επιδερμίδας, μειώνονται οι ρυτίδες, και ανακτάται η ελαστικότητα στο πρόσωπο. Το πρόσωπο δείχνει νεότερο, υγιέστερο, καθαρό και ξεκούραστο. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται τα μάτια ακτινοβολούν και διευκολύνεται η αναπνοή. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στη σιαγόνα, και η δυσκαμψία στους ώμους εξαφανίζονται, κατά την διάρκεια μιας σειράς έξι συνεδριών. Αρχικά μια σειρά από έξι συνεδρίες είναι απαραίτητη. Κάθε συνεδρία η οποία διαρκεί περίπου μια ώρα, στοχεύει σε διαφορετικό μέρος του προσώπου, του κρανίου, του αυχένα, και των ώμων. Με την συμπλήρωση των έξι συνεδριών συνιστάται συντήρηση με μία συνεδρία μία ή δύο φορές τον μήνα. Η συντήρηση αυτή επαυξάνει τα αρχικά αποτελέσματα και βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Η τεχνική Rejuvance είναι απολύτως φυσική, αφού χειρίζεται την φυσιολογία του σώματος. Δεν χρησιμοποιούνται οροί, κρέμες ή ηλεκτρικό ρεύμα. Οι τεχνικές του Rejuvance δουλεύουν με τη φυσιολογία του οργανισμού, είναι ήπιες, και δεν μπορούν να βλάψουν, ένα υγιές άτομο. Έχουν πάντα ένα αισθητικό αποτέλεσμα, είτε λίγο, είτε πολύ, ανάλογα με τα δεδομένα του δέκτη, ηλικία, καλή υγεία, ποιότητα του δέρματος, γραμμές ρυτίδες, και τη φυσιολογία του. Τα επιπλέον αποτελέσματα μιας συνεδρίας Rejuvance δεν μένουν μόνο στην καλύτερη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, ή στα αισθητικά αποτελέσματα. Το ήπιο άγγιγμα που ασκείται από το Rejuvance ηρεμεί το νευρικό σύστημα του δέκτη. Όταν ηρεμεί το νευρικό σύστημα ακολουθεί συνήθως μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Επίσης ηρεμεί το νου και επιδρά στις 5 αισθήσεις. Μετά από 6 συνεδρίες το αισθητικό αποτέλεσμα είναι το εξής

• Η ποιότητα του δέρματος έχει βελτιωθεί, ιδίως όταν υπάρχουν μεγάλοι πόροι μικραίνουν.

• Οι απαλές γραμμές φεύγουν, και οι βαθιές γραμμές γίνονται πιο απαλές.

• Οι μύες αποκτούν καλύτερη τόνωση και ελαστικότητα.

• Οι τοξίνες φεύγουν καλύτερα δια μέσου της ροής της λέμφου.

• Η απορροφητικότητα του δέρματος γίνεται μεγαλύτερη.

• Πρηξίματα κάτω από τα μάτια μπορούν να βελτιωθούν και ακόμα οι μαύροι κύκλοι.

• Πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα υπάρχουν και άλλα οφέλη τα οποία είναι :

• Απαλλαγή από πονοκεφάλους και ημικρανίες

• Καλύτερος ύπνος

Ομως εαν υπάρχουν πόνοι στο υπόλοιπο σώμα πρέπει να τους εξάφανισουμεν με τις διάφορες τεχνικές που ασχολείτε το Κέντρο μας. Γιαυτό συστήνουμεν στους πελάτες μας ακόμη 3 με 4 θεραπείες για να γίνεται μια ολοκληρωμένη ολιστική θεραπεία Σώματος και Προσώπου για να επιτυνχανεται το τέλειο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου